Bel of what's app naar de winkel voor vragen over onze producten - 0251 65 99 39 (business what's app)​

Officieel Service Punt - Samsonite en American Tourister

Je van Hett

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” zei Pipi Langkous. Soms zijn dingen voorbestemd. Ik geloof daarin. De vorige eigenaren van Trend Leder hebben we ontmoet op Curaçao toen wij daar voor 4 jaar woonden. Toen mijn man begin 2022 bij ze in de winkel was en hoorde dat na 30 jaar Trend Leder hun pensioendag eraan kwam, zei hij: “Is dat niets voor jou, waarom ga jij dat niet doen?
Zo’n mooie winkel, het zou toch zonde zijn als die zou verdwijnen.”
 
 “Ben je niet goed?” zei ik. Maar het idee was daar en het begon te kriebelen. Na een half jaar voorbereiding vol twijfels en onzekerheden maar met de zekerheid dat dit was wat ik wilde en het geloof dat ik het kon, was het half juni zover. Trend Leder – Je van Hett was een feit.
 
Een prachtige speciaalzaak in Castricum met een uitgebreid assortiment en kwalitatief goede producten. Ik ben er zo trots op! 
Hard gewerkt is er aan het samenstellen van de collectie, de winkel, de social media en de website. En nog iedere dag zijn we aan het fine tunen.
 
Je-van-het: drie gangbare woorden die, als ze samenkomen, “het beste van het beste” betekenen. Een oude uitdrukking met een mooie betekenis.
 
Ik werk er hard voor om dit ook voor elkaar te krijgen en nodig je graag uit in mijn winkel om te komen kijken.
 
Liefs, 
Hetty
Care & Repair Secrid

Kom langs wanneer je wallet niet werkt zoals bedoeld of gewoon een opknapbeurt kan gebruiken. Meestal kunnen we als Care & Repair punt het probleem met het mechanisme van je wallet in 2 minuten verhelpen.  Binnen de garantieperiode wordt je wallet gratis gerepareerd.

Openingstijden voorjaarsvakantie

Maandag

13:00 - 17:30

Dinsdag - woensdag - donderdag

12:00 - 17:30

Vrijdag

09:30 - 17:30

Zaterdag

09:30 - 17:00

Open chat
1
Stuur gerust je vraag naar Hetty